Mayhem

åh seriöst jag har inte alls lust och skriva.. skolan är igång och idag är det en vecka sen vi kom hem från napa :( bästa veckan i hela mitt liv!!! och jag vill bara tillbaka nununu!!


minnen

Hejdå!

Sista uppdateringen nu, för somsagt vi drar ju till AYIA NAPA inatt!! gaaah vad kul vi ska ha :D:D så jag har nyss ätit tacos med min käre mor, nu ska jag packa klart det sista och hoppa in i duschen, för klockan åtta kommer mina tjejer hit, så ska vi tagga hela natten!! klockan fyra styr bilarna mot arlanda! :D back on track om en vecka, lagom brun och fräääääsch ;) ( hoppas på bra väder här hemma ehehehe not ) kanske blir ett snabbt inlägg precis innan vi åker, återstår väl att se!

ready or not ?

GAAAH, packat klart nu tror jag ? min väska är proppfull och väger lätt över 20 kg.. bra liv, då har jag inte packat ner alla skor, maten och resterande nödvändiga saker..bra jempen, verkligen!! jaja, igår vare toffelkväll som gällde, mycket mysigt :) tihi..  kom hem ganska nyligen och har somsagt packat och så, nu sitter jag här och taggar med lite musik och har nyss kikat en del paradise hotel avsnitt, king :D  imorgon då, ska upp vid 11 och tvätta de sista kläderna som jag ska ha med mig, sen ska jag och mamsen åka och shoppa det sista också, sen ska alkohol fixas och vid åtta imorrnkväll kommer mina resbabes och korkar upp ;) ca 04:00 måndag morgon styr två bilar mot Stockholm, arlanda med ett gäng partysugna girls, som ska ner till ayia napa och göra gatorna osäkra i en veckas tid ;) hihi! LÄNGTAR...

en gosepuss och megakram till min jojen också, babe du e bäst!! :*

Freak you out

Nu äre life is life!! :D det kan inte bli mycket bättre än vad det är just nu! Jag har världens, världens bästa vänner och vi åker till Ayia Napa på Måndag! iiiih..  Seriestart imorgon också, hemmamatch mot BK30. Hoppas det går vägen ;)
Nej, resväskan är framtagen och jag ska börja packa lite nu :D:D nananana happy jemp

saknar en viss pojke också tihi



straight through my heart

EN VECKA KVAR !! :D

Nu är det nära på riktigt, gaaah! ska snart åka iväg och träna, obligatorisk träning ikväll, seriepremiär på onsdag :) sen efter träningen kan det bli tjill med mina ayia napa girls, måste planera lite ;) hihi, nej nu orkar jag inte sitta här längre! Mina kläder från Nelly kom idag också btw, hihi pusssen

nananana ayia napa förra året :D


090808

I never thought I´d fall for you as hard as I did

Gårdagen var mycket trevlig med mina bästa babes, kan iofs inte bli annat än great med er! Var väl på en liten fääst hos ludde, trevligt folk och trevlig kväll :) sen så mår man väl som man förtjänar idag, I guess? huhu.. Nu sitter jag här och har precis tryckt en fet calzone, king! nu blir det väl att slänga sig i soffan och förövrigt så antar jag att det blir en lugn lördag med grill och mys med la familia! Cya :*

9 DAGAR KVAR TILL FUCKING AYIA NAPA!!!!

va lite suddig nurååå


'

Orkar inte skriva något, en efterlängtad helg är äntligen här imorgon och bara 11 dagar kvar till Ayia Napa, life leker!!


papi chulo

jaaarå!! nu vankas fest med mina efterlängtade girls ; JOJEN OCH LINDDDDEN.... saknat mina sugerbabes :*  ehe ska snart hem till Lind alltså för förfest, sen drar vi till qvarn, hoppas på em great kväll! kommer även träffa en efterlängtad Sara hihi pusssssss ciao bella!


RSS 2.0