baby, hush hush

When you're standing at the crossroads
And don't know which path to choose
Let me come along
'Cause even if you're wrong
I'll stand by you


17 days left!!

090728

20 dagar kvar till AYIA FUCKING NAPA! kan knappt fatta att vi ska åka alltså, fast nu börjar det kännas lite pirrigt på riktigt, har beställt lite grejer från tax freen och igår skrev jag ut våra biljetter, så vi ska alltså åka.. sjukt! Hoppas tiden går fort nu bara :D Fortfarande inget jobb för mig, går hemma med fullt betalt, fint dä! Saknar även Jojen och Lindi som är uppe i Leksand och gör vad?! jadu, de bara försvann från Sura och mig sådär. även Tess jobbar och sliter och dissar mig, nejdå dutti flicka bara två dagar kvar nu babe! och jag gör ingenting om dagarna, går upp runt två typ, sätter mig vid datan, äter lite, sätter mig vid datan igen, tar en nap, chillar vid soffan, datan igen, sen är klockan allt för mycket och det är dags för sängen igen. Inget och hurra för direkt, dagarna går så segt och jag gör iprincip ingenting, sucks! igår då, första fotbollsträningen, och shit vad man tappar mycket på endast en liten månad.. och träningsvärk är bara förnamnet för min del idag, ajaj! men skönt att träningen är igång igen :) Yaya, nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, vi ska äta lassange mumma! ha en fin dag.


hej luggen ehehehehe


...you made me do this

Hejsvejs! Hinner med ett litet snabbt inlägg här ba, håller nämligen på att tappar upp badkaret..myse hihi..Helgen som varit då, i Fredags så var vi girl hos Karla som fyllt 18 barr, så vi var där och käka och drack gott, sen var det ju såklart dags för hennes krogendebut, så åkte buss och tog en snabb sväng till Tabasco, sen vidare ner på sjökrogen :) sjukt kul kväll! roligaste på länge, sen igår och idag har det varit massa myspys :* hihihihi. Måste också bara säga att det är no more work för mig denna sommarn! kanalen kommer icke öppna mer pga vattnet, men får pengar på den tid jag är schemalagd fram tills 12:e augusti,så klagar inte ;) Sen är det bara 3 veckor kvar till AYIA FUCKING NAPA också!     åh vad jag gillar life just nu!
                
pusss my girls                                                                                                           

My big girl :*


bästa


mmmh pyss

sex is on fire

nananana, dålig uppdatering som vanligt? ehe.. orkar inte skriva, men äntligen ÄNTLIGEN är min bästa johanna 18 BARR!! det ska firas fritt på fredag då vi ska ut på sjökrogen ;) längtar lite va hihi busit. Har varit o smusslat lite i två dagar nu också hihi mysepyse! tre veckors jobb kvar, sen Napa! ba kriga

lite suddig va eheheh
pusss

when it was good.

Lite dålig uppdatering här kanske? ehehehe. Iallafall, fortfarande så är kanalen avstängd, så hemma på jour för sista dagen idag, för nu är jag nämligen ledig tills måndag! wiiiho, för skönt!  Fick även lön idag, det tackar och bockar vi för, så imorgon ska jag in till stan med min bästa karlberg :) Och förövrigt så åker mami och bror till småland i morgon, borta hela helgen, så det innebär att jag är själv :D så bli väl chill här i helgen med girlsen. Nej, nu ska jag äta fiskpinnar, myyyms!

Och måste även påpeka att min jojen snart inte är en liten barnrumpa längre, jag ska lära dig ett och annat när du kommer in i vuxenlivet (;

confused

ingen lust eller ork att skriva något, mer än att mina tjejer är bäst och jag älskar dom mest i hela världen <3 sen också att det är en månad kvar till cypern, vill ba bort nu!

the award for the best liar goes to you.


.

ba tvungen;)
snart brudar, SNART!!
 

Number one

.. Och vart ska jag börja idag då? Jo, sitter här och väntar på att min mat ska bli klar, ska bara äta lite makaroner eftersom vi ska hem till bästa lindi ikväll på grillfest, med alla mina efterlängtade girls :) kommer bli great! Förövrigt så jobbar jag, fast är ändå hemma?! det är såhär att kanalen är ju avstängd pga för högt vattenflöde, så man kan säga att jag har jour just nu, sitter ba här hemma med en telefon utifall att någon från kanalbolaget skulle ringa och behöva mig, vilket jag tvekar på ;) så har "jour" idag och imorgon, vilket innebär FULLT OBTILLÄG!! så antar att jag inte ska klaga, menar att sitta här hemma och chilla, men ändå få fullt betalt är ju inte helt fel ;)Förresten så kommer joss hit senare, vi ska fixa och trixa tillsammans innan vi beger oss till suura! Allt för nu, nu ska jag slänga i mig lite käk, over and out!


falling for you


Heal the world.

nananana

vart ska jag börja? :D life is life, nanananana! nej men nyss kommit hem från jobbet, ledig imorgon och förmodligen hela helgen också, kanalen stängde nämligen vid halv 3 idag pga för högt vattenflöde. Så den är stängd iaf helgen, så hoppas att jag får vara hemma, och inte sitta uppe i seglingsberg och inte göra något alls :(jaja, så då kan man ju hoppas på grill hos lind med bästa saknade girlsen!!vädret kan SUGA också, förrutom att jag förmodligen blir ledig ;) hihi
ciaao bella!

:)

A voice within.

Jobbjobbjobb.
Hemma nu, äntligen.. Nu blir det en fet powernaaaaaap. inge trött alls va? nejnej!Förövrigt så är vår resa betald idag :D:D så nu är det liksom klart, vi ska åka! trots att jag fortfarande inte fattar det :D men om 41 dagar kanske jag inser det, när vi sitter på flyget ;) GAAH, vill åka nununu!!

en feting kyssss till linddd som e lite toooki :D

Wave your flags

Dålig uppdatering kanske, men det är bara jobb o jobb som existerar i mitt life för tillfälle :Dska inte klaga, men det är liiiite jobbigt och massa långtråkigt nu när det är dåligt väder..men jag överlever!
helgen som varit var nice, mysepyse :) tihiTvå veckor kvar tills min babe blir 18 feta och dryga månaden kvar till fuckkkkkkkking ayia napa!ba kriga på nu, hoppas på en trevlig grillkväll med brudarna snart också! för tråkigt utan dom :(
förövrigt så leker väl lajfff :D

Ayia napaa för cirkus ett år sedan :D



:)


Bad girls like it raw

ÅH VAD JAG ÄLSKAR VÄDRET!
hemmkommen från jobbet precis, onvanligt att jag jobbar häh? thats life!
I alla fall, vädret är perfekt och jag jobbar på.
Saknar alla mina bästa babes dock :( typ som jojen, lind, tässssn hihi. men vi har ju en hel vecka i ayia napa tillsammans att se fram emot, wiiho.
Nej, tiden räcker inte till till att sitta här och skriva, för nu ska jag äta mat med min kära mor,sen ska jag ut på en löpvända, hur nu det ska gå i denna värme? äsch, det ska inte stoppa mig :D laddar inför beachen, inte ligga i vassen ännu en sommar.. dags och träda fram nu ;)


every choise is a new misstake.

eheheheh


RSS 2.0