p p p p p aartyday!

Sitter hemma hos min babe nu, han åkte just in till stan för att spela korpenmatch (: och jag sitter här och ska snart äta lite frukost och hoppa in i duschen..Ikväll är det partyyy som gäller.. känns som det var hundra år sen, ska äntligen få träffa alla mina bästa tjejer, som jag saknat dom!! nej nu orkar jag inte skriva mer, ha en fin helg!

min J

*

crazy in love


19

Usch vad jag känner att jag verkligen är dålig på att uppdatera här :D haha, bad....Iallfall så är läget tjillis, så skönt att halsen är bra nu och att det är helg imorgon!! Fotbollen börjar på lördag också, weeei. Dock har jag gått och blivit dyngsnorig., jojen har smittat mig......... hmpf.. Haft Nationella skriftligt i svenska B denna vecka, satt tre timmar och skrev en krönika om pinsamma föräldrar. Idag hade vi prov om inrikes och utrikespolitik, samt aktörer och icke aktörer och allt vad internationella innebär, och det gick käpprätt åt h-vete! hejja!! Imorgon har jag prov på samhällen, FN. Hoppas det går lite bättre.. ehehe.. gjort om i mitt rum idag :D fick en ny säng och ny hylla.. hihi. Nej nu ska jag sluta här, J kommer vilken sekund som helst (:


eheh barcelona, puss

Ofcourse it is..

Sitter här och ska strax laga lite mat, mamma jobbar kväll så det är jag som får stå för matlagningen till mig och brorsan idag! Tänker inte skriva så mycket just nu.. klockan sex ska jag åka ner till sura och brandstationen för att ha möte med fotbollen angående nästa säsong osv :) sen efter det åker jag hem till min bebi! Fredag och helg imorgon.. får se vad som hitts på :)

Ha en fin dag ♥


söt jempen???????


Fyra dagar har gått efter operationen, och måste nog säga att idag är den värsta dagen.. usch och fy! men dom sa faktiskt på sjukhuset att det kunde göra ondast 3-4 dagar efter, då såret börjar dra ihop sig och läka.. och ont är bara förnamnet idag! Som tur så har min babe vart och tagit väl hand om mig dom här dagarna :) redan dyngtrött på och bara sitta hemma , gör liksom ingenting..och ska vara hemma minst en vecka till, bra liv?! jaja, bara och vila upp sig rejält nu.. Jossan kommer och hälsar på i veckan också, miss you! Har fått i mig barnmat och yoghurt och har nog aldrig varit sugnare på spicy och kebabbbb och all god mat som finns! J sa ikväll att han ska bjuda mig på en kebabbbtallrik så fort jag blir bra.. ehe dyngsugen nu vaa!! nog skrivet för idag, får se när jag skriver igen.. Nu väntar extra material av ensam mamma söker (; peace!


Down

Onsdag idag.. veckan än sålänge har gått väldigt fort, har dock inte gjort något annat än skola.. suck! Orkar inte skriva här egentligen, sitter och väntar på Joakim som ska komma innan sin träning, ska jag pussa massor på honom eftersom jag opereras imorgon och blir då sjukskriven från allt pussande i ca två veckor ;) ajaj! nej men somsagt operation imorgon, börjar bli nervös nu.. Är inte alls orolig för själva smärtan, utan det är det där med och sövas.. tänker hela tiden; Tänk om jag inte vaknar?! aja, dags och klä på sig lite kanske.. Tänk på mig imorgon när jag ligger där på operationsbordet och får halsmandlarna bortbrända! eeeuw



2 november

Sitter i skolan nu, och ska strax ha tre timmars lektion, artist och producent.. segt, vill bara hem! Måndag och 2:a november.. redan?! Tiden bara springer iväg.. har haft en veckas lov och det verkligen bara rusade förbi..gjorde inget speciellt faktiskt, bara tog det lugnt. I helgen gjorde jag dock lite saker..I Fredags var jag, Jossan, Macke och Joakim på biopreimiären av Trubbel i Paradiset, asrolig film :D sen i lördags var jag med Jossan och några girls hemma hos Jossan och drack.. sen åkte vi vidare till sura.. Myse! Opperation på Torsdag! usch och fy.. Nej nu börjar lektionen. Ha en fin  dag ♥


RSS 2.0